Carnestoltes

Carnestoltes virtual de la Pobla de Lillet! 2021

Participa al Carnestoltes virtual de la Pobla!

Penja una foto a Instagram o Facebook de temàtica de carnestoltes amb el hashtag #CarnestoltesPavelló21

Amb totes les fotos farem una exposició al pavelló per trobar els més poca-soltes de la vila.

Entre tots els participants sortejarem un lot de productes de la Pobla.

Bases:

Data límit per participar: dissabte 20 de febrer a les 23:59h.

Requisits:
Ser seguidor del compte d'Instagram @ajpoblalillet  o del compte de Facebook amb el mateix nom.
Tenir un perfil públic, sinó no podrem veure la teva foto. També ens pots fer arribar la teva foto per correu electrònic a ajpoblalillet@gmail.com
La participació al concurs és gratuïta. S’hi podrà participar amb 1 sola foto per compte d’Instagram, Facebook o Correu. En cas que el post tingui més d’una foto, s’escollirà la primera del carrussel per entrar a concurs.

  1. La imatge ha de tenir relació amb el Carnestoltes: Disfressa’t a tu o disfressa algú, disfressa el gos o disfresseu-vos tots dos, disfressa la iaia o disfressa la paia, disfressa el tiet o disfressa el tastet, disfressa el viu o disfressa el mort… Imaginació al poder!
  2. Preferentment ens agradarien fotografies de primers plans o retrats de cos sencer o mig cos.
  3. La foto ha d'anar etiquetada amb el hashtag per entrar a concurs: #CarnestoltesPavelló21 en el cas que la participació sigui via Instagram o Facebook. També es poden enviar fotos al correu electrònic: ajpoblalillet @ gmail.com
  4. La participació al concurs, mitjançant l'ús del hashtag #CarnestoltesPavelló21, suposa l’acceptació de les normes del mateix i s’entén com un consentiment per utilitzar la imatge per part dels organitzadors del concurs.
  5. L'organització es reserva el dret de rebutjar les fotografies i els missatges que incompleixin les normes bàsiques de respecte i cordialitat.
  6. L'organització no es fa responsable de les reclamacions presentades per terceres persones que hagin pogut veure lesionats els seus drets.
  7. Els participants han de declarar-se autors de les obres. En cas contrari ells són els responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions dels autors originals. Els drets d’autor de les fotografies premiades seguiran essent del fotògraf.
  8. Totes les imatges que entrin a concurs podran ser reproduïdes en catàlegs, cartells o qualsevol suport de promoció del concurs, sempre citant l’autor. L’organització podrà disposar de les obres presentades, amb la finalitat de divulgar, sense ànim de lucre, el concurs.

Guanyador/a:
El sorteig per determinar el guanyador/a del concurs es realitzarà el dia 21 de febrer a través d’un Directe a l’Instagram de l’Ajuntament.

El Premi:
Una cistella amb productes artesans de la Pobla de Lillet

Drets d'imatge:
Els drets d'imatge de les fotografies realitzades seran sempre propietat de l'autor/a i amb Instagram o Facebook com a co-propietari (tal com marquen les normes d’aquestes xarxes socials). Tot i això, les persones que concursin cediran a l'Ajuntament de la Pobla de Lillet els drets per utilitzar-les, sempre mencionant l'autor de la fotografia.

 

Darrera actualització: 23.04.2021 | 18:19
Darrera actualització: 23.04.2021 | 18:19