A través d’aquests dos mitjans compartirem continguts de qualitat sobre l’actualitat local, alertes d’última hora (avisos, bans municipals, emergències, plens municipals, etc.) i altra informació de caràcter prioritari. També t’enviarem informació sobre les activitats culturals, esportives, festives... que organitzin l'Ajuntament i les Entitats de la vila.

Llista de difusió a WhatsApp


La comunicació sera bidireccional i, per tant, es podran generar converses entre l’usuari i l’administrador del WhatsApp de l’Ajuntament, tenint en compte que no sempre estarà disponible, i molt menys les 24 hores del dia.

D'aquesta manera i, a diferència d’un grup de xat, els números de telèfon i dades personals dels usuaris no estaran disponibles per a ningú que utilitzi el servei, garantint així la protecció de dades de caràcter personal. El què escrigui cada usuari només ho veurà l’administrador del WhatsApp de l’Ajuntament i mai ho podrà veure ningú més, seran missatges privats de tu a tu. RECORDEU, NO ÉS UN GRUP DE WhatsApp, els usuaris no podran interactuar entre ells.

Si vols rebre aquesta informació al teu mòbil i poder comunicar-te amb l'Ajuntament, Subscriu-te al servei de WhatsApp!

Com t’hi pots apuntar? (cal tenir més de 15 anys)

 1. Cal que et descarreguis aquest document PDF  omplis totes les dades que es demanen. I sobretot el signis. (També pots omplir el mateix formulari directament a les oficines de l'Ajuntament).

 2. Entregar-lo signat a les oficines de l'Ajuntmanet.
   
 3. Un cop tinguem la documentació t'afegirem a la Llista de difusió, se t'enviarà un missatge de benvinguda i ja estaràs donat d'alta al servei de WhatsApp.
   
 4. IMPORTANT: Cal afegir a l'Agenda del teu mòbil el número de telèfon del WhatsApp de l'Ajuntament. (el sabràs un cop rebis el missatge de benvinguda).
   
 • Per donar-se de Baixa cal omplir de nou el formulari amb les teves dades i marcar la casella BAIXA del mateix formulari.

 

Ja podeu omplir el formulari des del mòbil o l'ordinador.

Formulari en línia!

 


 

Canal de difusió a Telegram


La comunicació al canal de difusió de Telegram és unidireccional. RECORDEU, ÉS UN CANAL DE DIFUSIÓ, no podreu escriure-hi res.

Per apuntar-se al canal “Ajuntament de la Pobla de Lillet” no cal omplir ni signar el formulari anterior, només cal trobar-lo mitjançant una cerca a Telegram o clicant aquest enllaç i afegir-se:

t.me/AjPoblaLillet

 • Per donar-se de baixa només cal abandonar el canal des de la mateixa aplicació.

Descarregar l'aplicació Telegram


Per descarregar aquesta aplicació, cal anar al market del sistema operatiu del vostre mòbil:


L'Ajuntament de la Pobla de Lillet es reserva el dret de modificar aquestes condicions si ho considera oportú. En aquest cas, ho comunicarà a les persones usuàries.