Manteniment i conservació dels Jardins Artigas de la Pobla de Lillet

Descripció de l'obra:
Repassar jardineres i reforçar-les injectant morter de calç a les fissures.

Treballs de consolidació en el Pont dels Arcs, que han consistit en treure el morter que estava en mal estat de sota la volta del pont, reparar i col·locar les pedres tosques que faltaven sota la volta a la part nord i sud del pont. Per realitzar aquest treballs es va muntar una bastida.

Treballs en el Pont d’Arc Coix, s’han retirat i repicat el graons malmesos i s’ha reforçat el pont amb una llosa de formigó armada de 15cm. que lligarà estructuralment l’antiga volta inferior vista que es troba molt malmesa.. S’han fixat ,reparat i col·locat noves pedres tosques a sota la volta de la part nord i sud del pont. Per realitzar aquests treballs es va muntar una bastida penjada sota la volta del pont i sobre del riu Llobregat.

S’ha refet la jardinera i la porta del costat de la Gruta que donava accés a la font de la magnèsia a la part sud dels Jardins, amb ciment estructural especial barres i malla electrosoldada d’acer inoxidable i morter de calç pintat per donar un acabat imitant els troncs.

S’han repassat les baranes dels jardins imitació de troncs que estaven en mal estat i deixar-les en el mateix color existent.

Per millorar i dignificar l'entrada actual dels jardins Artigas, s’ha col·locat una nova porta d’entrada de forja buscant referències d’estil gaudinià i de la natura de dimensions 180 x180 cm (amplada i alçada) amb una barana singular annexa de 12 metres de 110 cm alçada.

Durada de la obra:
L’obra es va iniciar el 19 de setembre del 2019 i es va finalitzar el 26 de febrer de 2020.

Finançament:
El pressupost de contracte ha set de 66.341,23€ finançats íntegrament per una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Contratista:
Pendís Bagà, S.L.

Descarrega el Document en format PDF

Darrera actualització: 13.09.2020 | 12:49
Darrera actualització: 13.09.2020 | 12:49