Formulari WhatsApp

​​​​​​

Tanca Formulari

Llista de difusió de WhatsApp (Alta, Baixa i Modificar dades)

Per tal de donar-vos d’alta com a membres en el canal de difusió del servei de missatgeria instantània Whatsapp, per a l’enviament d’informació d’interès general, d’activitats i esdeveniment del municipi, necessitem el vostre consentiment exprés i, per tant, caldrà que marqueu la casella “SÍ, DONO EL MEU CONSENTIMENT” per poder rebre la informació.

*
La política d’ús de la plataforma WhatsApp, estableixen l‘edat mínima per a l’ús de l’aplicació en 16 anys.
Tria l'opció per donar-te d'Alta, de Baixa o Modificar les dades.

Protecció de dades

Abans de prestar el vostre consentiment cal que llegiu la informació de protecció de dades següent:

* per veure tot el text podeu posar el mòbil en horitzontal.

Responsable:

Ajuntament de La Pobla de Lillet
Plaça de l’Ajuntament s/n, 08696 La Pobla de Lillet
Telèfon: 93 823 60 11
Correu electrònic: lillet@diba.es

Finalitat:

Gestió de l’enviament d’informació d’interès general, d’activitats culturals, esportives i festives, d’avisos, d’esdeveniments, alertes d’última hora (avisos, bans municipals, emergències, plens municipals, etc) i altra informació del municipi.

Categories de dades:

Seran tractades les dades identificatives: nom, cognoms i número de telèfon mòbil.

Legitimació:

Consentiment de la persona interessada.
En qualsevol moment, podeu retirar el vostre consentiment i donar-vos de baixa com a subscriptor. Només cal que ompliu de nou el formulari amb les mateixes dades i seleccionant l’opció Baixa

Obligació de facilitar les dades: Per a la vostra alta en el sistema d’informació l’obligació de facilitar les dades que es demanen en la sol·licitud i l’Ajuntament es reserva el dret a no tramitar, a no resoldre o a denegar la vostra sol·licitud si no les faciliteu quan us siguin requerides.

Destinataris:

Les dades seran incorporades en el servei de missatgeria instantània Whatsapp per a l’enviament de la informació.

Persones destinatàries: Les vostres dades no es comunicaran a tercers, excepte si una llei ho autoritza.

Termini de conservació:

Les dades seran conservades durant el termini necessari per complir amb la finalitat per la qual van ser recollides i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar d’aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà d’aplicació la normativa d’arxius i documentació.

Exercici de drets:

Podreu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament de les vostres dades a través de la seu electrònica https://lapobladelillet.eadministracio.cat/

Reclamació: Si considereu que el tractament de dades personals es contrari a la normativa de protecció de dades, podeu presentar una reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) a través de la seva web https://apdcat.gencat.cat/ca/drets_i_obligacions/reclamar_i_denunciar/ o per mitjans no electrònics a l’adreça: Carrer Rosselló, 214 bis, Esc. A, 1r 1a, 08008 Barcelona.

Més Informació:

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la web de l’Ajuntament de la Pobla de Lillet https://www.poblalillet.cat/altres-continguts/proteccio-de-dades

 


Darrera actualització: 07.10.2023 | 18:22
Darrera actualització: 07.10.2023 | 18:22