Alberg La Sala

Oferim la casa amb pensió i amb paquets de vacances en família amb activitats.

L'alberg de La Sala està situat a la Vall de Lillet, en una important zona forestal del Prepirineu propera al naixement del riu Llobregat. L'entorn geogràfic del Parc Natural del Cadí-Moixeró i la magnífica serra del Catllaràs permeten oferir una proposta d'activitats de gran interès i qualitat, així com un lloc idoni per al repòs, el lleure i l'excursionisme.

L'empremta humana de la Vall està marcada per l'antiga activitat minera, de la qual es conserven i visiten la fàbrica de ciment Asland del Clot del moro o el xalet del Catllaràs, obres d'Antoni Gaudí. Destaquem també la visita als Jardins Artigas o el recorregut amb el tren del ciment.

L'alberg La Sala està rodejat de boscos de pi roig i està pensat per acollir centres escolars, centres d'esplai, grups d'amics, entitats i, especialment, famílies, tant en cap de setmana com a l’estiu.

Un ampli menjador, habitacions amb bany de 4, 8 i 10 places i espais exterior, que inclou esplanades per al joc i l'esport, una piscina, camp de futbol, rocòdrom, faciliten l'estada familiar i de grups.

A l'alberg, s'hi desenvolupa el projecte educatiu de l'escola de Natura La Sala, que disposa d'un programa educatiu centrat en el coneixement dels ecosistemes de bosc i de riu. Així, doncs, l'activitat forestal, la descoberta de la fauna del Pirineu i la gestió dels Parcs Naturals esdevenen alguns dels eixos principals de treball. La visita a les Fonts del Llobregat o als Jardins Artigues, entre d'altres, són algunes de les activitats més rellevants.

Número legal: AJ000177

Capacitat: 148 places

Carretera de Guardiola-La Pobla de Lillet, Km. 6 - 08696 La Pobla de Lillet - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Fundació Pere Tarrés
Telèfon: 93 430 16 06
Adreça electrònica: reserves@peretarres.org
Lloc web: www.peretarres.org/lasala
Darrera actualització: 04.04.2021 | 12:04