CEIP Lillet a Güell

El CEIP Lillet a Güell (Centre d'Educació Infantil i Primària) és un centre educatiu que proporciona educació a nens i nenes en edats compreses entre els 3 i els 12 anys aproximadament.

És una escola que ofereix un currículum estructurat que inclou l'educació infantil (de 3 a 6 anys) i l'educació primària (de 6 a 12 anys). El seu principal objectiu és proporcionar una educació de qualitat en un entorn segur i acollidor.

Té diverses aules destinades a diferents cursos o nivells d'educació. Els professors són responsables de l'ensenyament i l'aprenentatge dels alumnes, que reben classes en diverses matèries com matemàtiques, llengua, ciències, història i educació física. També es fomenta el desenvolupament social i emocional dels estudiants, així com les habilitats creatives i artístiques.

A més de les aules, el centre disposa d'espais comuns com un pati de recreació, una biblioteca, i altres instal·lacions que promouen l'aprenentatge i el desenvolupament integral dels alumnes. També ofereix activitats extracurriculars i serveis de menjador per atendre les necessitats dels estudiants durant el dia escolar.

En resum, el CEIP és una escola que brinda educació als nens i nenes en els primers anys de la seva etapa escolar, prioritzant tant el desenvolupament acadèmic com el personal, amb l'objectiu de preparar-los per a etapes educatives posteriors i fomentar el seu creixement integral.

Carrer Salvador Torrents, s/n - 08696 La Pobla de Lillet - Barcelona (Catalunya)
Telèfon: 93 823 62 25
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 15.07.2023 | 22:36