BeMountain

Bemountain és una empresa d’esports i activitats de muntanya.

Amb la principal finalitat de transmetre la nostra passió per tot el que fem. Duem a terme unes experiències molt familiars on la diversió, l'aprenentatge i la seguretat són els pilars fonamentals.

La principal activitat que desenvolupem és l'esquí alpí amb classes d'iniciació i perfeccionament tant per a petits com per a adults. En les classes de perfeccionament s'ofereix també un treball de videocorrecció amb seguiment individualitzat i personalitzat que ajuda a tenir una visió més “real” de com esquiem i així poder corregir i millorar la tècnica.

L'esquí i els nens

A través de l'esquí, busquem que l'infant tingui una experiència positiva, que es diverteixi i s'il·lusioni amb la pràctica d'aquest esport i aquesta tasca és responsabilitat dels bons monitors / professors. Per això, Bemountain compta amb un equip de professionals ben formats no tan sols amb l'àmbit de l'esquí sinó, també, amb l'àmbit de la docència.

Els professionals som un referent i tenim l'oportunitat d'educar els nens sobre les formes d'actuació i les responsabilitats dels esquiadors a pistes creant un ambient d'aprenentatge adient a cada edat i etapa evolutiva dels nens i adaptant la tècnica i els exercicis per tal de que l'ensenyament – aprenentatge sigui el més significatiu possible.

Bemountain educa per davant de tot i l'esquí és el nostre mitjà pedagògic més valuós per fomentar valors i ajudar en el desenvolupament integral dels nostres alumnes.

Nom de contacte: Joan i Meri
Telèfon: 679 395 214
Telèfon: 660 249 280
Adreça electrònica: info@bemountain.es
Lloc web: bemountain.es
Darrera actualització: 4.04.2021 | 12:32