Plaça del Fort

PROVA PILOT PER A LA REGULACIÓ DEL TRÀNSIT A LA PLAÇA DEL FORT I AL CARRER PONTARRÓ

En els pròxims dies es ​començaran els treballs per canviar la circulació i reordenar els aparcaments a la plaça del Fort. S’iniciarà un període de ​prova pilot per a la millora de la circulació i la imatge que es repeteix sovint a la plaça, amb cotxes mal aparcats que dificulten el pas de vianants i vehicles en aquest espai central del nostre municipi. 

Aquests cotxes mal aparcats constitueixen un reclam per altres conductors incívics que també aparquen malament, contribuint a crear un tap a una artèria principal del poble, creant així molèsties a la resta de vilatans que actuen correctament.

 

Actuacions previstes:

  1. Es ​mantindran els 4 aparcaments de davant del riu a la plaça del Fort, tot i que s’avançaran lleugerament en direcció al riu, per tal d’ampliar l’ample de circulació dels vehicles.

  2. Es crearà una ​illeta d’entrada a la plaça​, amb un carril d’entrada i un de sortida, per accedir al carrer Pontarró.

  3. Es crearà una ​zona de càrrega i descàrrega​, només per a transportistes, a la plaça del Fort. Aquest espai, situat a la banda oest de la plaça, permetrà als transportistes i missatgers aparcar per fer el lliurament de mercaderies als comerciants de la zona.

  4. El contenidor de vidre que hi ha actualment a la plaça del Fort es traslladarà al carrer Vell, alliberant així el pas peatonal.

  5. Els aparcaments de la plaça del Pontarró quedaran suprimits.

  6. Els aparcaments de davant la Fleca queden definitvament suprimits.

 

Aquest període de prova s’allargarà per un temps encara per determinar. En funció de com es valori la prova pilot s’adoptaran mesures de caràcter definitiu que s'anunciaran a la ciutadania en el seu moment.

Convé recordar que els Mossos d’Esquadra estan avisats per posar multes als cotxes que no respectin les places d’aparcament.

Us donem les gràcies per avançat per la vostra col·laboració, desitjant que aquesta prova pilot proporcioni una millora a la circulació a la plaça del Fort i a la Pobla en general.

Juliol 2020

Darrera actualització: 25.07.2020 | 13:04
Darrera actualització: 25.07.2020 | 13:04