Servei Porta a Porta

Informació d’interès sobre la recollida de residus al municipi de la Pobla de Lillet

Des de l’Ajuntament ens hem posat en contacte amb el Consell Comarcal a fi d’aclarir dubtes que alguns poblatans ens heu fet arribar durant aquest dies:

 1. Bosses compostables:
  Les bosses compostables, que s’han anat distribuint gratuïtament des de l’oficina d’atenció al públic, mentre duri el període d’emergència s’hauran de comprar a càrrec de cada usuari.

  Els comerços on podeu trobar aquest tipus de bosses al nostre municipi són:

  ​- Cal Menut
  Supermercat Condis

  Des del Consell Comarcal, se’ns ha informat que l’estoc de bosses no dispensades gratuïtament ara, es tornarà a distribuir un cop superat l’estat d’alarma, allargant si s’escau el període de gratuïtat d’aquestes, previst inicialment fins al juny o juliol del 2020. Aquesta gratuïtat durarà fins que s’exhaureixi l’estoc actual, moment en el qual se’ns informarà de què passarà a partir de llavors.
   
 2. Deixalleria Mòbil
  S’informa des del Consell Comarcal del Berguedà, que la deixalleria mòbil tornarà a la Pobla de Lillet a partir del proper dijous 14 de maig de 2020.
   
 3. Oficina d’atenció al públic de la recollida porta a porta a l’Ajuntament de la Pobla
  Aquesta oficina romandrà tancada fins a nou avís. De seguida que el Consell Comarcal ens informi de la seva obertura us ho comunicarem pels canals habituals d’informació de l’Ajuntament.
   
 4. Altres informacions
  Des de l’Ajuntament us encoratgem a adreçar-nos tots els dubtes que tingueu a fi d’aclarir-los el més aviat possible, així com recollir els vostres suggeriments, per tenir-los en compte i traslladar-los, si s’escau, al Consell Comarcal del Berguedà.

Adreceu-vos al correu electrònic: lillet@diba.cat
o al número de telèfon de l’Ajuntament: 93 823 60 11

Per dubtes sobre el porta a porta també us podeu adreçar a Berguedà Triem (Consell Comarcal del Berguedà):
www.triem.cat
info@triem.cat
660 411 398

Regidoria de Medi Ambient
Dimarts 28 d’abril de 2020

Darrera actualització: 07.03.2021 | 00:18