Bibliobús Pedraforca

El bibliobús és una veritable biblioteca mòbil que, convenientment equipada amb les actuals tecnologies, pot prestar les funcions equiparables a les de les biblioteques tradicionals, ja que a través del catàleg col·lectiu dóna accés al fons bibliogràfic de tota la Xarxa.

El bibliobús porta diàriament un nombre aproximat de 4.000 documents entre llibres, vídeos, discs, revistes i diaris. Cada bibliobús disposa de personal qualificat per atendre els usuaris: 1 bibliotecari i 1 xofer-tècnic auxiliar. El servei està informatitzat i dóna accés gratuït a Internet.


COVID-19

L'aplicació la Resolució SLT 2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, hem de reestructurar de nou els horaris de servei dels bibliobusos per tal que aquests visitin un únic municipi al dia.

Això ens obliga a reajustar els horaris que s’havien aplicat a partir de la represa del servei i a disminuir la freqüència de pas en totes les rutes. Aplicarem aquesta mesura, provisionalment, durant el mes de novembre.

En el municipi de la Pobla de Lillet rebreu servei: els dimarts 10 i 24 de 16.00h-18.00h

Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona s’informarà dels nous horaris a través dels diferents canals virtuals, pàgina web i xarxes socials.

Calendari Bibliobús Pedraforca:
https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobus-pedraforca


Per a més informació consulteu el web del Servei de Bibliobusos de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 04.11.2020 | 19:59