Salutació de l'Alcalde

Benvingudes i benvinguts


Poblatanes, poblatans i visitants del nostre poble, benvinguts al web de l’ajuntament de la Pobla de Lillet.

Aquest web pretén ser una eina més en la gestió del nostre municipi. Volem que sigui un mitjà d’informació ràpid i eficaç. Una eina informativa, de comunicació bilateral, on s’hi pugui trobar la informació relativa a l’Ajuntament, però també de la vida social i cultural de la Pobla. 

A través del web es pot seguir l’acció de govern, conèixer a quin regidor o regidora adreçar-se per resoldre alguna situació concreta, veure en directe, o en diferit, els plens municipals, consultar les actes i decrets aprovats o les ordenances vigents. També tot allò relatiu al dia a dia de l’ajuntament, per tal d’intentar arribant al màxim índex de transparència possible.

D’altra banda, també és una plataforma de promoció del nostre poble, amb l’agenda d’actes i esdeveniments presents i futurs, la publicació de les notícies més rellevants de l’actualitat o les dates més assenyalades del poble, les fires i festivitats locals. També s’hi mostren les adreces de les associacions, els comerços, les empreses i els serveis de la nostra vila. Tot plegat amb la idea d’ajudar el viatger a descobrir tota la riquesa paisatgística, social i cultural que ofereix la vall de Lillet.

Sigueu molt benvinguts!

Enric Pla Aramberri 

Alcalde de la Pobla de Lillet

Darrera actualització: 15.05.2024 | 12:23
Darrera actualització: 15.05.2024 | 12:23