Nova senyalització de trànsit entorn del carrer Pau Casals i Via Carrilet a partir de l’1 d’abril de 2024

Dijous, 21 de març de 2024

El motiu de la present és d’informar-vos que l’Ajuntament de La Pobla de Lillet, farà diversos treballs de millora de la senyalització de trànsit entorn del carrer Pau Casals i de la Via del Carrilet, amb la intenció de posar-ho en funcionament a partir de l’1 d’abril de 2024.

Els treballs consistiran a instal·lar senyals de prohibit aparcar per quinzenes, amb l’objectiu de reorganitzar el sistema d’estacionament del carrer i facilitar la neteja viària d’aquest.

El senyal d’aparcament on en el seu interior consta la inscripció 1-15, ens estarà dient que no es pot aparcar en aquest costat del carrer entre el dia 1 i el 15 de cada mes, concretament des de les 9:00 del matí del dia 1 a les 9:00 del matí del dia 16. Per altra banda, el senyal d’aparcament on en el seu interior consta la inscripció 16-31, ens estarà dient que no es pot aparcar la segona quinzena del mes, concretament des de les 9:00 del matí del dia 16 a les 9:00 del matí del dia 1.

Un cop implantada la nova senyalització voldríem agrair a tots els veïns i veïnes el compromís i la col·laboració per tal que el nou sistema d’estacionament sigui respectat i no haver de sancionar.

Per tot plegat, us donem les gràcies i restem a la vostra disposició.

 


 

NOVES SENYALS QUE S’INSTAL·LARAN AL CARRER PAU CASALS I VIA CARRILET

Darrera actualització: 21.03.2024 | 16:49