Nota informativa sobre les tallades de Cal Pujol

Dimecres, 14 d'abril de 2021 a les 00:00

Des de l'Ajuntament de La Pobla de Lillet es va detectar, ja fa uns mesos, que una sèrie d'arbres estaven massa a prop de la línia elèctrica a la zona de Cal Pujol. També que alguns arbres havien envaït completament un tram de la línia telefònica.

Per aquests motius es requereix a la companyia elèctrica que faci una inspecció de la zona que conclou que molts dels arbres representen un perill per a la seguretat: en alguns casos els arbres estan morts i en altres tenen malalties que en debiliten l'estructura.

Tot plegat comportava que fos molt perillós tenir uns arbres d’aquestes dimensions dins l’entorn urbà. Vistes les recomanacions, des de l'Ajuntament es deixa en mans de la companyia la tala d’aquests arbres.

Les espècies que s’han talat són: plàtans, freixes i pollancres.

L’ajuntament disposava de tots els permisos necessaris. Prèviament a la tala, la brigada municipal va portar a terme unes tasques d'estassada de vegetació a la mateixa zona de Cal Pujol per facilitar les tasques de tala i per recuperar un tram de l’antic canal que portava aigua fins al molí de la vila.

Darrera actualització: 14.04.2021 | 23:36