L'AJUNTAMENT DE LA POBLA DE LILLET CREA DUES MILLORES PER POTENCIAR EL TURISME DEL MUNICIPI

Dijous, 16 de març de 2023 a les 00:00

Ens plau presentar-vos dues millores significatives de cara a potenciar el turisme a la vall de Lillet: una àudioguia i una evolució de l'App "El tresor de Gaudí".

Han estat possibles gràcies a una part de finançament amb recusos propis i a l'ajuda de dues subvencions de la Diputació que vam sol·locitar i que se'ns van atorgar.

Audioguia:

A través d'uns codis QR escanejables amb els dispositius mòbils s’accedeix a una pàgina web en 4 idiomes (català, castellà, anglès i francès), amb les locucions i explicacions de cada monument o punt d'intrerès del poble. Així doncs, ara mateix es pot fer una visita guiada per tot el nucli antic de la Pobla, el monestir de Santa Maria de Lillet, el Castell de Lillet, el Xalet del Catllaràs i els Jardins Artigas. Amb aquesta millora creiem que guanya la qualitat de la nostra oferta turística pel visitant i eleva a l'excel·lència la visita al nostre municipi.

El fet de poder escoltar i visualitzar al mateix temps, permet endinsar-se en els detalls del nostre patrimoni i gaudir de la riquesa de la Pobla.

El tresor de Gaudí 2.0:

Per millorar l'aplicació de l'escape town, creada el 2019, presentem la versió 2.0 que té lloc als Jardins Artigas. Aquest nou joc implementa dues proves més, totalment gratuïtes amb l'entrada als Jardins Artigas. El fet de superar-les permetrà obtenir  gratuïtament un codi i el mapa necessaris per jugar a l'aplicació completa “El Tresor de Gaudí” i visitar d'una manera diferent la Pobla de Lillet. La voluntat és engrescar als visitans dels Jardins Artigas a continuar la visita al nucli urbà, oferint-los de manera gratuïta l'experiència de l'escape town i que s'aturin, passegin i gaudeixin també del nucli urbà de la Pobla de Lillet.

Darrera actualització: 16.03.2023 | 09:29