Presentació oficial de l'aplicació de mòbil El Tresor de Gaudí

Dijous, 30 de juliol de 2020 a les 00:00

El passat dimecres 29 de juliol de 2020 al Saló La Flor va tenir lloc la presentació oficial de la nova aplicació per a telefons mòbils que l'empresa Gowwing ha fet per l'Ajuntament.

Mira tot el que pots trobar a El Tresor de Gaudí

L’app inclou una versió gratuïta amb informació del poble i els seus voltants, però també la possibilitat d’accedir a un joc de pistes tipus escape town, per recórrer el poble ajudant Gaudí a trobar allò que li han robat. 

Per ajudar Gaudí haureu de superar 9 proves, tindreu 10 minuts per resoldre cadascuna d’elles, però el temps no corre mentres us desplaceu d’un punt a l’altre del recorregut o si pareu per dinar o fer el vermut, per exemple. Quan hagin passat 5 minuts, podreu veure una pista que us ajudarà a resoldre l’enigma. Si esgoteu el temps, podreu passar de prova, però no acumulareu punts. El joc té una durada aproximada d’entre 1.30 i 2h. A organitzar-se i divertir-se!

www.eltresordegaudi.com

tota la informació al web de l'aplicació


* PROMOCIÓ ESPECIAL: Les poblatanes i poblatans tindran, fins al 15 d'agost, un preu reduit a la compra del tiquet, 3€ en comptes de 5€

Darrera actualització: 25.04.2021 | 20:30

Imatges

Presentació oficial de l'app "El Tresor de Gaudí"