El Bibliobús Pedraforca reprèn el servei el dia 25 de juny.

Dimarts, 23 de juny de 2020 a les 00:00

Els horaris i les rutes s'han hagut de reajustar temporalment d'acord amb el procés de desconfinament i s'ha reduït l'horari d'atenció al públic sense modificar la freqüència de pas.

El bibliobús Pedraforca tornarà a La Pobla de Lillet els dimarts de 16.30h a 18.00h els dies 30 de juny, 7, 14. 21 i 28 de juliol, 1, 8, 15, 22 i 29 de setembre. 

Des del bibliobús i des de la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona en farem difusió a través dels diferents canals virtuals, xarxes socials, app Xbm, pàgina web (https://bibliotecavirtual.diba.cat/bibliobusos).

Us fem saber també que els serveis per aquest període són el préstec i la devolució de documents, la informació bibliogràfica i la informació general. En aquests moments els usuaris no podran accedir a l'interior del vehicle, i és per això que l'atenció a l'usuari es durà a terme a l'exterior del bibliobús, respectant en tot moment les mesures higièniques i sanitàries recomanades.

Per tal de facilitar l'accés a la lectura, el bibliobús promourà la petició prèvia de documents per diferents canals: a través del formulari Connecta, el correu electrònic o el telèfon. 

Esperem que la represa del servei de bibliobús tingui una bona acollida i que ben aviat es puguin anar restablint els horaris i els serveis habituals.

Darrera actualització: 23.06.2020 | 12:11