Comunicat de Salut - Ajuntament de la Pobla de Lillet. - Novembre 2022

Dilluns, 28 de novembre de 2022 a les 00:00

Ens informen des de l'ICS, que dijous al matí i dilluns a la tarda, hi haurà pediatra al CAP de Guardiola, i es preveu restaurar el servei amb normalitat la setmana que ve, amb la millora de la pediatra.

Bona tarda, com molts de vosaltres sabreu, per malaltia de la pediatra, l’Àrea Bàsica de Salut de l’Alt Berguedà, s’ha quedat sense aquest servei.

Per això i molt encertadament, un grup de mares i pares de la Pobla de Lillet van començar a moure’s per enviar una queixa al departament.

Des de l’Ajuntament, vam contactar el mateix dia amb la Coordinadora del Berguedà per assabentar-nos de què passava i que si poses remei. Pel que sembla no ha estat possible substituir aquesta metgessa per manca de personal.

El dijous, amb el permís dels pares i mares de la Pobla, vam agafar la queixa que van dissenyar i la vam adaptar en forma de moció, ampliant-la en forma i és va entrar i aprovar al ple per tots els regidors, i s’ha enviat a Cat Salut. El divendres, aprofitant que el Conseller de Salut era al Berguedà, l’Alcalde li va entregar la moció en mà i se li va expressar el malestar que hi ha amb el servei sanitari i les mancances que creiem que tenim. Va agafar nota i va dir que ho estudiaria a fons.

Avui a les 8.30h., hem estat convocats alcaldes i regidors de sanitat al CAP de Guardiola amb la direcció de l’Institut Català de la Salut de la Catalunya Central a la qual pertanyem, i hem tornat a expressar tot el nostre malestar, manca d’informació, la manca de metges, manca de substitucions i un llarg etc.

S’han agafat alguns compromisos i en els pròxims mesos veurem on som, però no deixarem de lluitar per la salut i el benestar de la gent.

Regidoria de Salut, La Pobla de Lillet, 28/11/2022.

Darrera actualització: 28.11.2022 | 19:43