Campanya excrements de gossos

Divendres, 2 d'abril de 2021 a les 00:00

L'Ajuntament de la Pobla de Lillet ha instal·lat en diferents punts del municipi vuit cartells referents a la recollida d'excrements de gos per tal de conscienciar als propietaris dels animals que siguin responsables a l'hora de recollir les deposicions de les seves mascotes, ja que en diferents punts de la vila és fàcil trobar-hi restes animals per terra.

Això ho considerem especialment irresponsable en espais on conviuen infants i gossos, com pot ser a la zona de la “platgeta” del riu Llobregat i Arija, als pins de Ca l'Artigas i en altres vies concorregudes com el camí de Ieits o el passeig de Cal Pujol.

Des de l'Ajuntament volem recordar als propietaris de gossos que han de recollir les deposicions dels seus animals, ja que la imatge i la higiene de la nostra vila, també és responsabilitat de tots.

Paral·lelament a aquesta actuació, també s'han instal·lat paperes en diferents punts on s'ha detectat aquesta problemàtica i on se sap que són punts habituals de passeig de gossos. Aquestes paperes han estat col·locades per facilitar la recollida d'excrements d'animals que d'altra banda quedarien sense recollir.

Ajuda'ns a mantenir el nostre poble net d'excrements de gos! Si tens mascota, tu ets el seu responsable. Darrera teu poden venir infants a jugar o gent a passejar, i tenen el mateix dret que tu per fer-ho i trobar-se el camí o l'espai lliure d'excrements.

Ajuntament de la Pobla de Lillet

Darrera actualització: 02.04.2021 | 11:45