Campanya de prevenció d’incendis forestals 2021

Dimecres, 7 de juliol de 2021 a les 00:00

Ens han tramés la guia informativa sobre la Campanya de prevenció d’incendis forestals per a aquest any 2021

Per incidir en la necessitat d’estar alerta davant el perill d’incendis forestals perquè, en la mesura de les vostres possibilitats, coopereu en la prevenció i extinció dels incendis forestals que es puguin produir en els pròxims mesos.

Podeu consultar el Pla INFOCAT íntegre al web del Departament d'Interior, a l’àmbit d’actuació de protecció civil, dins l’apartat de plans de protecció civil. A l’annex 2 d’aquest document podeu trobar-ne un resum.

També us recomanem donar una ullada als Consells per a l’autoprotecció que també podeu trobar a la web del Departament d’Interior.

Enguany cal fer especial èmfasi en què cal incorporar les pautes necessàries durant la gestió de les emergències per tal d’evitar contagis mentre durin les mesures de prevenció derivades de la situació del país per fer front a la COVID-19. En especial, aquestes pautes són necessàries per garantir les mesures de seguretat pertinents durant l’evacuació i la posterior acollida als centres habilitats.

Finalment, us recordem la importància de mantenir engegats i operatius els terminals de la xarxa RESCAT durant tot el període de risc d'incendi forestal.
 

Darrera actualització: 07.07.2021 | 20:28