Informació Covid-19 a 15 d'abril - La Pobla de Lillet

Dimecres, 15 d'abril de 2020 a les 00:00

Salut a tothom,

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Lillet, volem comunicar a tota la població que s'han diagnosticat, fins ara, 3 casos de coronavirus al nostre municipi. Volem encoratjar des d’aquí a tothom a seguir amb les mesures de prevenció i a no abaixar la guàrdia en cap moment.

El primer que volem dir és que desitgem que es recuperin el més aviat possible.

També explicar que, degut als estrictes protocols, és molt difícil que es facilitin les dades de positius a cada població i als seus ajuntaments, per això fins a dia d'avui no hem tingut constància d'aquest fet, quan al mapa que facilita la Generalitat hem vist que a la Pobla hi ha 3 casos diagnosticats.

També aprofitem per informar que, a dia d'avui, a la residència d’avis no hi ha cap cas detectat, i que totes les persones a les quals s'han fet els testos PCRs han donat negatiu a la prova. Informar-vos també que s’han fet gestions des de l’Ajuntament per aconseguir testos ràpids per la Residència, 80 dels quals ja són a la Residència i es començaran a utilitzar aquesta setmana, per tal de poder fer un control als treballadors per a la seguretat de tots.

Tan bon punt sapiguem alguna cosa més anirem informant. Gràcies a tots per la col·laboració i el compliment de les mesures de prevenció i confinament, i com sempre, gràcies als que esteu a primera fila.

Seguirem informant si hi ha res de nou.

Darrera actualització: 15.04.2020 | 21:50