Gràcies, en nom de tots

Dimarts, 17 de març de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament informa:

Des de l’Ajuntament de la Pobla de Lillet i en nom de tots els poblatans i poblatanes, volem agrair i mostrar el nostre reconeixement més sincer a totes aquelles persones i establiments encarregats de seguir oferint els serveis bàsics a la nostra vila: comerciants, treballadors de la Residència, personal de l’Ajuntament i tots aquells que contribuïu amb el vostre esforç i perseverança a fer que aquesta situació excepcional no ho sigui encara més.

Gràcies, en nom de tots, perquè puguem seguir disposant d’aquests serveis bàsics per al nostre dia a dia. La feina que feu en aquests moments de crisis sanitària i en un estat d’alarma és impagable, i creiem sincerament que és d’agrair i mencionar.

Si tots hi posem el nostre granet de sorra, tot això ho explicarem als nostres fills i nets, com un gran exercici de responsabilitat i solidaritat entre nosaltres, i que gràcies a la col·laboració de tothom es va poder vèncer aquest virus.

Volem fer una menció especial als treballadors de la Residència d’Avis Lillet. A tots i a cadascun d’ells: gràcies per la feina que feu cada dia en aquesta situació. Entenem el grau d’estrés, compromís i responsabilitat que suposa treballar en aquests moments i us encoratgem a augmentar al màxim les precaucions amb vosaltres mateixos i amb els residents, que són la part més vulnerable del nostre poble. Gràcies a totes i tots!

Un cop més, donar les gràcies a tothom per la vostra col·laboració i esperem que tan aviat com sigui possible, puguem tornar a la normalitat. Ara toca mantenir la calma, armar-se de paciència i, sobretot, seguir els consells i normes que ens marquen des dels
diversos departaments.

Gràcies un cop més a tots, i siguem conscients que com abans ens fem nostres les precaucions i mesures excepcionals establertes, abans acabarem amb el Covid-19.

Darrera actualització: 17.03.2020 | 15:17