Es reprenen els serveis complementaris de la cartera de serveis socials que havien quedat parats a finals de desembre de 2020

Dimarts, 23 de març de 2021 a les 00:00

El motiu de la present, és per informar-los que aquest mes de març el Consell Comarcal del Berguedà reprèn els serveis complementaris de la cartera de serveis socials, els quals havien quedat parats a finals de desembre del 2020 per finalitzacions de contractes. Tal com es va traslladar als equips tècnics en les reunions de coordinació, l’ens comarcal es va fixar activar aquests serveis no essencials al llarg del mes de març, període que es necessitava per fer les gestions.

  • Servei de Suport a les Famílies, servei complementari a la cartera de Serveis Socials es presta de manera itinerant i arriba a qualsevol municipi de la comarca, si s’escau. El cost d’aquest és gratuït tant per a les famílies, com pels propis ajuntaments.
  • Servei Especialitzat d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència hi ha activada una convocatòria extraordinària per cobrir la plaça del pedagog. Si no queda deserta, a finals de mes, podrem comptar amb el nou perfil professional.
  • Servei d'atenció psicològica a infants i adolescents (SAPIA) i Servei d'Atenció psicològica a Famílies(SAPFAM), ambdós serveis complementaris i especialitzats vinculats a l’àrea d’igualtat, s’activa també aquest mes de març amb una nova professional al capdavant.

Agraïm la preocupació del seu ens local i els emplacem a treballar de forma col·laborativa i conjunta la cartera de serveis comarcals i alhora a donar-nos suport en la necessitat de més finançament per part del govern català per tal de poder oferir uns serveis públics de qualitat.

Darrera actualització: 23.03.2021 | 21:58