Aleix Casanova Puigcorbé

ERC-AM (independent)
casanovapal@poblalillet.cat
938236011
Regidor

Biografia:

  • Nascut a La Pobla de Lillet l'any 1999. Vaig cursar els meus estudis primaris a l'escola pública CEIP Lillet a Güell, després me'n vaig anar a cursar els meus estudis secundaris a Bagà a l'INS l'alt Berguedà, on allà també vaig començar i acabar batxillerat. Els pròxims dos anys vaig abandonar el Berguedà per anar-me'n a viure a Granollers i cursar uns estudis superiors en Màrqueting i publicitat a una sucursal de la UVic-UCC, on allà vaig créixer com a persona, a independitzar-me i viure lluny de casa, també vaig treballar a l'Ajuntament de Granollers on em va impulsar a entrar a una llista. Ja per acabar actualment resideixo a la ciutat de Vic entre setmana i els caps de setmana a la Pobla de Lillet, ja que actualment estic estudiant un grau de publicitat i relacions públiques a la UVic – UCC. Les meves aficions són, la música, el món el de motor, viatjar i conèixer noves cultures. Interessat en les noves tecnologies. Jove molt actiu en la gran majoria d'activitats a la Pobla de Lillet.

Curriculum: 

  • Formació: 2023–2019 Grau de Publicitat i relacions públiques (UVic-UCC), 2019-2017 Estudis superiors de Màrqueting i publicitat (UVic-UCC) amb pràctiques a l’Ajuntament de Granollers al Dep. d’Imatge i comunicació, 2015-2017 Batxillerat social econòmic (INS l’Alt Berguedà. Bagà), 2011-2015 Educació secundària obligatòria (INS l’Alt Berguedà).
  • Perfil laboral o professional: 2016-2017 Cambrer a Cal Pericas, restaurant de La Pobla de Lillet. 2018-2019 Pràctiques a l’Ajuntament de Granollers, Dep. D’Imatge i comunicació. Actualitat Barman a Gintonic.cat.
  • Trajectòria política: Regidor a l'equip de govern des del juliol de 2020 fins a l'actualitat.
  • Responsabilitats polítiques actuals: Regidor d’Atenció a les persones: Joventut, Gent gran i Igualtat, Regidor de Cultura i Regidor de Cases disseminades.

Retribucions / Remuneracions:

  • Per assistència al Ple municipal, 60€ per sessió.

 


Funcions de suport en la regidoria:

  • Festes

Vocal de la Junta de Govern Local

Darrera actualització: 30.01.2022 | 13:23