Lliurat el Pla d’autoprotecció del pavelló municipal de la Pobla de Lillet

Dissabte, 6 de març de 2021 a les 00:00

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de la Pobla de Lillet el Pla d’autoprotecció del pavelló municipal.

Un document que dona resposta a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se en aquesta instal·lació, un edifici de tres plantes de geometria irregular que ocupa una superfície de 1.567,2 m² al carrer d’Àngel Guimerà.

En aquestes instal·lacions s’hi realitzen activitats esportives i diversos esdeveniments municipals, entre els que cal destacar la Festa Major de Cinquagesma, la Fira del Bolet, la Festa Major del Roser i el Cap d’Any. Aquests esdeveniments contemplen activitats variades tals com concerts, balls, espectacles infantils, col·locació d’estands i àpats populars.

El Pla d’autoprotecció és una eina de programació de les accions i mesures que han de ser adoptades pels responsables de les activitats, amb els seus mitjans i recursos per aconseguir que, davant d’una situació d'emergència, les decisions i accions a desenvolupar es portin a terme d'una manera ràpida i sistemàtica. En aquest sentit, el Pla d’autoprotecció donarà resposta adequada a les possibles situacions d’emergència que puguin produir-se.

Darrera actualització: 06.03.2021 | 19:45