|
 

Notí­cies

15.04.2016 Desplaçament unitat mòbil renovació DNI

La unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà al nostre municipi per realitzar les renovacions del DNI, en horari de 10h. a 12:30h. , els dies: 

- 18 de maig (expedició) i 20 de maig (recollida) 

- 23 de maig (expedició) i 25 de maig (recollida) 

Es obligatòria l'assistència personal els dos dies (expedició i recollida). 

Per problemes de calendari de la unitat mòbil nómes serà possible l'expedició de 90 carnets (45 persones per dia). 

Del dilluns 18 d'abril fins al divendres 22 d'abril les persones interessades es podran inscriure a les oficines de l'Ajuntament i en horari de 9h. a 14h. Es seguirà estrictament l'ordre d'inscripció.

08.04.2016 Renovació DNI

Comuniquem a tots els interessats que la Policia Nacional - unitat mòbil - s'ha posat en contacte amb aquest Ajuntament per confirmar que les renovacions del DNI tindran lloc durant els mesos de maig a juny (falta concretar dia).

Aquest Ajuntament un cop rebi confirmació de les dates ho comunicarà a la població.

Comunicar-vos que des de la policia ens han informat que no hi ha cap problema si us caduca el DNI un dies abans de que vinguin a fer la renovació.

07.04.2016 Subhasta de permisos de caça d'isard, cabirol i cérvol 2016

El passat dia 16 de març es va celebrar al Consell Comarcal de la Cerdanya la subhasta dels permisos de caça d'isards, cabirols i cérvols de les reserves de caça del Cadí i Cerdanya-Alt Urgell. 

15.03.2016 Jornada formativa sobre la utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l'empresa

L'Agència de Desenvolupament del Berguedà organitza, el proper dilluns 21 de març de 2016, un taller pràctic sobre facturació electrònica, certificat digital i signatura electrònica a l'empresa i a l'Administració.

02.03.2016 Renovació DNI

Davant la possibilitat de sol·licitar que la unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaci al nostre municipi per la realització de les renovacions del DNI, agrairíem a tots els interessats que passin per les oficines municipals a comunicar-ho en la major brevetat i fins el dia 11 de març de 2016.

Aquest Ajuntament tan aviat com rebi resposta de la Policia Nacional, comunicarà als interessats si la renovació es durà a terme en el municipi. En cas contrari, cadascú haurà de realitzar la gestió personalment.

Més notícies

Agenda