Traduccions: Castellano English Francès
Cercador:
SalutacióLa Pobla de Lillet municipi de l'Alt Berguedà a la cruïlla de la carretera de la Pobla a la Molina us dona la benvinguda.
La nostra vila altra hora industrial, aposta per la diversificació, sense, però, que això suposi cap mena de renúncia d'aquesta vocació centenària. Vet aquí que els espais de cal Pujol i el polígon de la Vinya del Sastre es presenten com una oferta a l'abast de qui estigui interessat en muntar un negoci amb gent acostumada a l'esforç i el treball.

Tot i així el turisme s'obre pas cada vegada amb més força. Un turisme cultural que permet una passejada del romànic al modernisme d'en Gaudí, amb elements gòtics i del barroc. I també i sobretot un turisme de natura, on la Serra del Catllaràs ofereix un ventall d'atractius i possibilitats durant tot l'any difícils de superar. Tot això acompanyat amb productes d'elaboració pròpia i una gastronomia a l'alçada dels paladars més exigents.
Esperem que aquesta excursió virtual al nostre municipi desvetlli el vostre interès per conèixer-nos de més a prop.

Per tant, doncs, fins ben aviat!
Separador
Ajuntament de La Pobla de Lillet
Plaça de l'Ajuntament s/n · 08696 La Pobla de Lillet · Tel. (+34) 93 823 60 11 · Fax (+34) 93 823 64 03 · lillet@diba.es  |  Crèdits
Amb el suport de:
Logotip