|
 

Notícies

12>
 • 19 d'octubre de 2016 Desplaçament unitat mòbil renovació DNI
  La unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà al nostre municipi per realitzar les renovacions del DNI, en horari de 10h. a 12:30h., els dies: - 22 de novembre (expedició) i 24 de novembre (recollida) Es obligatòria l'assistència personal els dos dies (expedició i recollida). Per problemes de calendari de la unitat mòbil nómes serà possible l'expedició de 40 carnets. Del dilluns 17 d'octubre fins al divendres 21 d''octubre les persones interessades es podran inscriure a les oficines de l'Ajuntament i en horari de 9h. a 14h. Es seguirà estrictament l'ordre d'inscripció.
 • 28 de setembre de 2016 Retransmissions plens municipals
  A partir del ple d’avui, dia 28-09-2016, els plens municipals es retransmetran en directe per streaming a través d'internet.
 • 15 d'abril de 2016 Desplaçament unitat mòbil renovació DNI
  La unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà al nostre municipi per realitzar les renovacions del DNI, en horari de 10h. a 12:30h. , els dies:  - 18 de maig (expedició) i 20 de maig (recollida)  - 23 de maig (expedició) i 25 de maig (recollida)  Es obligatòria l'assistència personal els dos dies (expedició i recollida).  Per problemes de calendari de la unitat mòbil nómes serà possible l'expedició de 90 carnets (45 persones per dia).  Del dilluns 18 d'abril fins al divendres 22 d'abril les persones interessades es podran inscriure a les oficines de l'Ajuntament i en horari de 9h. a 14h. Es seguirà estrictament l'ordre d'inscripció.
 • 8 d'abril de 2016 Renovació DNI
  Comuniquem a tots els interessats que la Policia Nacional - unitat mòbil - s'ha posat en contacte amb aquest Ajuntament per confirmar que les renovacions del DNI tindran lloc durant els mesos de maig a juny (falta concretar dia). Aquest Ajuntament un cop rebi confirmació de les dates ho comunicarà a la població. Comunicar-vos que des de la policia ens han informat que no hi ha cap problema si us caduca el DNI un dies abans de que vinguin a fer la renovació.
 • 7 d'abril de 2016 Subhasta de permisos de caça d'isard, cabirol i cérvol 2016
  El passat dia 16 de març es va celebrar al Consell Comarcal de la Cerdanya la subhasta dels permisos de caça d'isards, cabirols i cérvols de les reserves de caça del Cadí i Cerdanya-Alt Urgell. 
 • 15 de març de 2016 Jornada formativa sobre la utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l'empresa
  L'Agència de Desenvolupament del Berguedà organitza, el proper dilluns 21 de març de 2016, un taller pràctic sobre facturació electrònica, certificat digital i signatura electrònica a l'empresa i a l'Administració.
 • 2 de març de 2016 Renovació DNI
  Davant la possibilitat de sol·licitar que la unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaci al nostre municipi per la realització de les renovacions del DNI, agrairíem a tots els interessats que passin per les oficines municipals a comunicar-ho en la major brevetat i fins el dia 11 de març de 2016. Aquest Ajuntament tan aviat com rebi resposta de la Policia Nacional, comunicarà als interessats si la renovació es durà a terme en el municipi. En cas contrari, cadascú haurà de realitzar la gestió personalment.
 • 22 de febrer de 2016 Punt d'informació 24 hores
  L' Ajuntament de La Pobla de Lillet ha instal·lat un Tòtem interactiu tàctil, on es presenta de forma dinàmica i interactiva informació municipal i turística. Aquest Tòtem està situat a la Plaça de l' Ajuntament.
 • 17 de febrer de 2016 Permisos de caça d'isards, cabirols i cérvols de les reserves de caça del Cadí i de la Cerdanya-Alt Urgell
  Les bases i la documentació es poden consultar a la pàgina web del Consell Comarcal de la Cerdanya www.cerdanya.cat
 • 4 de desembre de 2015 ERC ha instal·lat una bústia groga al centre cívic
  ERC de La Pobla de Lillet ha instal·lat una bústia groga al centre cívic perquè la ciutadania pugui transmetre el seus suggeriments i queixes. 
 • 1 de desembre de 2015 Procés de selecció. Cap de brigada i peons de construcció per Treballs als Barris de Les Coromines
 • 24 de novembre de 2015 Canvi de dia de servei del Bibliobús Pedraforca
  A partir de l'1 de gener del 2016 , el Bibliobús Pedraforca farà parada a La Pobla els dimarts de 16 a 19h .
 • 4 de novembre de 2015 Assenyalament de la data de la prova de coneixements de llengua catalana, nivell C, per a cobrir la plaça de directiu/gerent de la Fundació Residència d'Avis de La Pobla de Lillet
 • 19 de febrer de 2015 Rebem el distintiu SICTED
  L' Oficina de Turisme i els Jardins Artigas han estat guardonats amb el distintiu SICTED (Sistema de Qualitat Turística en Destinació) en la trobada del desè aniversari de la seva implantació. En l'acte commemoratiu es van homenatjar les primeres empreses i destinacions que van obtenir-lo.
 • 4 de maig de 2014 Nova ubicació de l'oficina de correus
  A partir de l'1 de maig, l'oficina de correus estarà ubicada al Parc Xesco Boix.
12>
Última actualització 19.10.2016 | 10:21


RSS Notícies

  També pot mantenir-se al corrent del que passa a través dels nostres canals RSS
 • Actualitat